Gänget bakom SnapSnap.se

Tror för många så var det Pewdiepie som öppnade våra ögon för att man kunde tjäna pengar på Youtube & facebook, likasom Blondinbella var i frontkanten när det gällde bloggar.

Vi har jobbat med Ehandel sedan 2007 och var tidigt ute med att använda Youtube , en av grundarna till SnapSnap bor i södra Sverige och den andra i Södra Kina och är tillsammans med en internet star.

När vi växte upp så ville alla bli nyhetsankare eller skådespelare, nu är det öppet för alla. Alla kan bli kända för allt mellan Fitnessbloggar, speltubes till att skära i sönder saker på Youtube.

SnapSnap är för dig lika mycket som för oss, Svenska shoppar verkar inte veta om att folk inte använder video kameror eller DSL kameror längre. Vem behöver det när man har en ny Iphone?

Svenska sidor verkar heller inte veta att man kan streama mer än en liveshow på samma gång eller att man kanske vill ha 2 vinklar på sina videos som man sedan klipper emellan och ett stativ för 2-3 telefoner skulle vara till hjälp. Har själv letat efter detta utan att hitta så i frustration så skapades SnapSnap. Tillbehör för dig som vill ta snygga bilder och videos med din mobil telefon.