Instagram kitt - Ta bilder till Instagram

Instagram Foto Kit

990,00 kr
Inkl. moms

Detta kittet är för dig som vill ta snygga bilder och foton för din Instagram
Innehåller allt som du kommer att behöva när du känner att du vill satsa på att göra din Instagram mer populär och att ta bättre och mer intressanta bilder.

Lens Kitt- 4 stycken linser (Macro, Fish-Eye, Wide Angle, Telefoto )

Ring Light / Beauty Light Clip-on - För att ta snygga selfi bilder

Instagram bakgrunder - 2 stycken snygga bakgrunder

Tripod / Selfi stick - Multi Tripod / Selfistick med bluetooth

Kvantitet
Sista produkten i lager

rightbanner

rightbanner1

Har du funderar på att starta en Instagram kanal?

För att ta bilder och foto och kanske till och med en dag tjäna pengar på internet, fast du är osäker på vad som du behöver köpa in för att börja, gör det lätt för dig själv och köp vårt Instagram kit istället

Då är detta kittet för dig!Instagram bakgrunder

Det innehåller allt som kända instagrammare använder sig av, inklusive en mycket smart produkt som många vill hålla hemligt.

Bakgrunder! Har du någonsin sett supersnygga bilder på mat och liknande på träbord eller sten och undrat över varför allas kök är så vackra.... Detta är varför, enkla att använda bakgrunder som ser helt äkta ut i dina bilder och som tar det till den nästa nivån.Ring Light / beauty lights 

Dessa ljus används av många bloggare och personer som har makeup kanaler och som tar bilder, detta ljus ger vacker belysning och tar bort skuggor i ansiktet samt ger dig lyster och blänk i ögonen. Mycket användbart ljus när du tar bilder eller filmar till din instagram kanal.

Tripods & Selfi Sticks

Vi rser själva mycket och vet hur bekvämt det är med att bara ha med ett mobil tillbehör, därför har vi utvecklat en selfi stick som du också kan använda som tripod eller stativ och som kan stå stadigt på marken eller på bordet eller vart du nu önskar använda det.
Mycket bekvämt multitool som du kommer ha mycket glädje av när du filmar och fottar med din mobil telefon.


2 objekt

1 Produkter i samma kategori: